Orgasme – voor iedereen hoe te verhogen de kansen om het te krijgen

Orgasme – voor iedereen: hoe de kansen om het te vergroten?

Veel vrouwen voor het orgasme hebben gewone stimulatie nodig, maar niet alle partners zijn klaar om kunnilingus of strelen handmatig te maken.

Wetenschappers van de Universiteit van Zuid-Californië (VS) bestudeerde de database, inclusief informatie over 52.588 volwassenen (26 032 heteroseksuele mannen, 24 102 vrouwen, 1452 biseksuele vrouwen en 1002 mannen).

Middenpercentage van orgasme bij mannen – 94, in vrouwen – 68. Het is echter interessant dat bij vrouwen de maximale http://fahrzeugpflege-kraus.de/2021/08/14/stromectol-tablettpris-apotek-utan-recept/ indicator – in lesbisch (86%), dan in biseksueel (66%) en heteroseksuele vrouwen slechts in 65% van de gevallen orgasme ontvangen.

Vrouwen die de voorkeur geven aan seks met vrouwen zijn vaker over de viagra kopen stimulatie van de clitoris door middel van handmatige streling en orale seks. Ze kussen ook meer, maken elkaar massage, beken in liefde, experimenteer en zeggen openlijk wat ze willen in bed. Een groot aantal onderzoeksdeelnemers bevestigt zijn nauwkeurigheid.

Hallo, Clitoris!

De meeste heteroseksuele paren worden geassocieerd met vaginale penetratie en de rest wordt heel weinig gegeven. Maar de clitoris met vaginale seks ontvangt bijna niets, en zelfs met een lange seks, de vrouw van het orgasme bereikt niet.

Het is bekend dat slechts elke vierde een orgasme rechtstreeks van seks ontvangt.

Al vele jaren waren onderzoekers niet gebaseerd op de aard van seks, maar volledig om andere redenen. Geprobeerd om een ​​orgasme met demografische gegevens (leeftijd, onderwijs, inkomen), religie, levensstijlen, tevredenheid met relaties, de aanwezigheid van seksueel letsel in het verleden te binden. Maar het bleek dat al deze factoren niets betekenen! Maar lange streling, aangename woorden, discussie (en, natuurlijk, orale seks) kunnen veel maken voor een orgasme.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *