Imiterend orgasme – hoe de man te bekennen, het advies van de psycholoog

Hoe toegeven ik een man die orgasme imiteert: Psycholoog Tips

Seks. Een van de natuurlijke behoeften van een persoon. Genoegen. Een deel van de nabijheid tussen een man en een vrouw. Maar hetzelfde, helaas, het veld voor de veldslagen, het tool van blootstelling en straffen partner, de manier om het te vernederen.

Wanneer klanten naar me toe komen en zeggen: &# 171; Ik wil echtscheiden, ik woon met hem 10 jaar oud, maar nooit ervaren orgasme, en de laatste 5-jarige seks verdween uit ons leven&# 187;, ik haast je niet om aan te gaan en sympathiseren.

Bovendien, Join: “Ah, wat een vreselijke echtgenoot, zoals je geen geluk hebt”. Omdat ik weet: seks, zoals al het gewricht, &# 8212; Aansprakelijkheidsgebied van beide partners. En mijn orgasme is over het algemeen mijn zorg.

Ja, schattige dames, net als dat. Zodra je stopt met wachten op wonderen van een man, dat hij zal begrijpen, raden, zal voelen, denkt, zal denken, zullen laten zien, zal laten zien, zal het maken – met andere woorden, geeft je een onaards plezier, terwijl je gewoon zult liegen en pak aan &# 8212; Je seksleven zal nieuwe verven spelen.

Dus twee mensen ontmoetten elkaar, hij en zij vond elkaar leuk &# 8212; en tussen hen, over het wonder, is seks gebeurd.

Dit eerste geslacht is misschien niet helemaal, omdat ze allebei verlicht zijn, het is meer gericht op het feit dat hij het niet te ervaren acht, en hij keek dat, integendeel, de indruk van Megalubovnik – onvermoeibaar, met een constante erectie , divers en afgesproken, zoals David Copperfield.

Maar later, toen de gloed van de eerste indruk valt, stoppen beide met het spelen van de non en superheld, de derde, vierde, vijfde seks komt. En als voor jou het nog steeds seks is zonder een orgasme &# 8212; Het is tijd om een ​​man te helpen je te brengen.

Maar als je onmiddellijk imitatie hebt gekozen en niet wilt helpen, dan zal de kansen dat de man zelf plotseling de juiste streling of beweging vindt &# 8212; Minimaal.

Je hebt een imitatie van orgasme gekozen, relaties ontwikkelen, de man heeft vertrouwen in hen die je vijf keer per nacht plezier geeft. Het is zo erg dat je smeekt en hartstochtelijk kreunen, en je schreeuwt nog steeds “Oh, jij bent mijn held”.

Ik begrijp deze logica: we willen allemaal een aantal sterke en zelfverzekerde man. Maar voor mannen zijn er niet zoveel mogelijkheden om een ​​bevestiging van uw kracht en vertrouwen te ontvangen &# 8212; Eén manier is sociale prestaties, de tweede &# 8212; vrouwelijk.

Door een vrouw, in haar orgasme is een man gericht op hoe hoog-omoorlogs mannetje.

En ja, aan het begin van de relatie wil ik echt dit vertrouwen in een man versterken. Maar de val ligt erin: hoe meer u voor hem doet, hoe minder naar u gaat. Hij is er zeker van dat hij in orde is, en probeert niets te veranderen. En je doet alsof &# 8212; En je weet niet langer hoe je uit deze cirkel kunt komen.

Als gevolg hiervan accumuleert uw ontevredenheid, meestal problemen in bed, verdeeld naar andere delen van uw relatie. Terwijl je op een dag niet explodeert en niet aan hem een ​​moorddadiger roept: “Ik heb nog nooit een orgasme met je ervaren”.

Zelfs als je daarna gaat verzinnen, dan is het onwaarschijnlijk dat seks beter wordt &# 8212; Het zal achterdochtig naar Everybody’s Moan kijken, en als je met hem begint te praten “Doe dit”, dan voel je je als een instructeur voor seksuele onderwijs.

Kom daarom niet van het begin in deze cirkel. Bespreek uw verlangens, behoeften, houdingen. Laat een man zien waar en hoe je je moet strelen van de allereerste stadia van relaties.

Spreek dat er ongeldig is tussen jou in seks, maar dat, integendeel, viagra te koop zelf ophalen je wilt het echt proberen.

Inderdaad, er zijn mannen die zichzelf in bed beschouwen, waardoor vijf fricties op het vrouwelijke lichaam eenmaal per maand. Ze praten en tonen nutteloos. Maar met hen en live is nutteloos. En het is beter om het onmiddellijk te begrijpen. Niet tien jaar later.

En als je me plotseling hebt vergist, reed de gewoonte van imitatie je in de vicieuze cirkel – haast je niet om de partner te beschuldigen in het feit dat hij je niet tevreden had gesteld. Probeer hem te vertellen: “Schattig, ons seksleven is kamagra monotoon geworden, laten we proberen nieuwe verf in haar te ademen”.

Bied een man wat experiment &# 8212; Ik weet zeker dat hij het graag akkoord gaat met hem.

Wees voorzichtig en attent op elkaar. Seks nodig voor iedereen. Nodig voor het leven voor plezier. En niet om scores te verminderen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *