Hoe te praten over seks met je partner Damesmagazine Lisa

Hoe te praten over seks met je partner

Praat over seks zo natuurlijk als over eten. Seks is een van onze fysiologische behoeften. En als we niet spontaan over seks kunnen praten, is het natuurlijk eenvoudig, het betekent dat we taboe op dit onderwerp hebben.

Stel je voor dat je in een restaurant viel en vreselijk een strudel wilt met appels, koffie en ijs. Maar om de een of andere reden bedenken dat het onmogelijk is om openlijk mijn verlangens uit te drukken dat het onmogelijk is om zo openlijk en eerlijk te willen, het is onfatsoenlijk. Daarom doe je de look die je het niet nodig hebt, en ze geven je chops in het Frans. Wat denk je dat je tevreden zult vertrekken? U wilt deze ontevredenheid niet op de een of andere manier “compenseren”? Ook in het leven.

Seksueel ontevreden blijven, we zoeken vaak naar tevredenheid in iets anders: in werk, eten, winkelen, extra aandacht en goedkeuring van ons.

Hoe te praten over seks om je partner niet te beledigen?

Moet over jezelf praten. Over uw behoeften, verlangens, fantasie├źn, over wat u wilt. Maar de schuldige partner. Ieder van ons heeft zijn eigen beperkingen en de kosten zijn de weg naar het nergens.

Als we een andere persoon beschuldigen, sluit hij gewoon en zal het ons niet horen. Als je wilt dat je het hoort, moet je openen.

We zijn bang om te openen, omdat we denken dat we veroordeeld zullen worden, zal het niet begrijpen, belachelijk maken. We zijn bang om je eigen afbeelding in de ogen van een ander en in de onze te verliezen. FREREN Psychologische pijn. Maar bescherming van psychologische pijn, niet openen, vrezende om zijn “gezicht” te verliezen, blijven

we gesloten, ontevreden, in angst voor zichzelf en hun eigen beeld, en dan “compenseren” al dit of de schuld van de andere of insolventie.

Het blijkt dat de angst voor toekomstige psychologische pijn leidt tot psychologische pijn in het heden.

Het vermijden van de illusoire toekomst leidt tot echt lijden hierin. Paradoxaal genoeg, maar het feit.

Het is tijd om erover te praten – nu

Daarom, als je niet voldoet aan de bestaande seks, zijn tempo, frequentie, poses, als je erotische fantasie├źn hebt – het is tijd om erover te praten. Wees niet bang. Of is het beter om te zeggen, bang en te handelen!

Angst zoals mist: wanneer je het betreedt, dissipeert het. Eng alleen op een afstand, er zijn geen angst. En laat de ruimte open voor elk antwoord. Dan zul je de ziel niet pijn doen, als je in reactie ‘nee’ hoort. Misschien is dit “nee” op korte termijn, en na een tijdje hoort u “Ja”.

Onze teleurstellingen zijn niet geboren uit de realiteit, maar van de vernietiging van onze verwachtingen.

Blokkeer geen plannen voor hoe uw partner zich in uw gesprek moet gedragen om te beantwoorden hoe te zeggen, geef hem vrijheid om zich te gedragen en te antwoorden zoals het kan.

En onderdruk je je

verlangens kamagra oral jelly en doe alsof alles in orde is, om problemen te zwijgen – het is dicht bij hen en doe alsof ze dat niet zijn. Dus ze beslissen nooit.

In plaats van in te gaan op actie, geopend voor de partner, en dan omgaan met de realiteit van wat er gebeurt, opgroeien, verwerven ervaring, zullen we alleen maar van dromen, schadelijk zijn voor de ziel en wachten, toen de perfecte partner zal verschijnen in ons leven, die zullen al onze problemen op te lossen, en we zullen ten slotte geluk te vinden.

Geluk komt nooit naar buiten. Het is altijd in ons.

Alexander Ishchenko

Psycholoog-onderzoeker, coach en consultant &# 171; Tomalogney Center&# 187;,

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *