De dieper, hoe beter je irriteert, het belangrijkste heren stereotype van seks 1

Bijna alle mannen zijn ervan overtuigd: het dieper het lid kwam de partner binnen, hoe groter het plezier dat ze krijgt. Omdat ze proberen, zijn gehecht, in poses ongemakkelijk.

Maar wij, vrouwen, wezens zijn heel anders, en niet elke dergelijke prestaties zijn nodig. Bovendien zijn de buitensporige inspanningen van de partner pijnlijk, en daar vóór letsel en als gevolg daarvan het verlies van verlangen naar geslacht niet ver.

Zelfs vóór het begin van seksuele stimulatie begint een computer in de vrouw te werken, die onmiddellijk de eerdere ervaring met deze man scant, voor zover hij aangenaam of onaangenaam was. Op basis van deze hersenen kwesties een beslissing – Het is noodzakelijk of niet om te reageren op een geldige erotische stimulus, «zijn of niet zijn» Sexy excitatie.

Als ze het vreemde voorwerp in de vorm van je lid liet, werd gedwongen vol met je kracht te zijn, maar je hebt haar vertrouwen niet rechtvaardigd en pijn veroorzaakte, je kunt de volgende keer niet tellen.

Een vrouw kan doen alsof alles in orde is, vooral als ze tijdens de eerste nabijheid de pijn verbergen, doen alsof ze relaxed, gepassioneerd speciaal is, wat gewoon verbrandt met verlangen. Gewoon ze wilde een furior produceren, de beste meesteres in je leven zijn. Nu gedwongen om te zwijgen, om niet te zuchten.

De man is belangrijk om een ​​bewijs van hun seksuele competentie te verkrijgen, dus het is gemakkelijker voor haar om weg te komen van het antwoord dan te horen: «Heb je alles normaal? Waarom andere vrouwen het leuk vinden, maar dat doe je niet?» Maar wat denk je hoeveel ze kan bedwingen?

Begrijp dat de vrouw onaangenaam is, is je diepe inspanningen https://harperslandscape.com/3-fasen-van-de-nascheidingsperiode/ vrij eenvoudig. In het ritselen van je passie zal de tactful-partner langzaam van je de schuld geven, het is subtiel, stil dat het haar pijn doet. Als je meer bent dan eens een zelfverzekere golvende handen haar dichterbij, weten, weet dit, dit is een trouwe teken dat jij «Verplaatste alle grenzen».

Anders zal ze zichzelf dichterbij bereiken, zuigen en niet fokken met intieme spieren. De meest gevoelige zone bevindt zich in het onderste derde deel van de vagina (3-5 cm van de ingang), daarom zijn de meeste vrouwen daar de meest aangename beweging.

Vagina – Dit is een generiek kanaal als het volledig gevuld was met zenuwuiteinden, de geboorte zou

zo pijnlijk zijn dat het moeilijk iemand zou hebben om akkoord te gaan met het produceren van kinderen. Daarom deed de slimme natuur alleen de eerste derde van de vagina, ik adviseer je om je op dit deel te richten.

Bewegingen kunnen op de voor- of achterzone liggen «Seksueel», Snel, traag, zachtaardig en grof, evenals afwisselend.

Hier is het nodig om te experimenteren en de reactie van de partner te volgen, de meest optimale diepte van penetratie en geschikte ritme te vinden, de opwinding te houden, niet onderbreken en niet stoppen.

Theoretisch, alleen voorzichtig en netjes aanraken van een lid voordat de baarmoederhals aangename sensaties kan brengen, zijn er ook receptoren die reageren op stimulatie.

Maar de vrouw moet erg enthousiast zijn en de beweging van de partner moet lijken op de slagborstel op het canvas, wat onwaarschijnlijk is in het ritselen van passie.

In de kwestie van de diepte van de penetratie. Het belangrijkste is – wees attent op je geliefde, zodat seks je allebei plezier brengt.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *