7 dingen in seks die geen getrouwde mannen begrijpen

Geef me niet verkeerd, echtgenoten zijn mooi in bed.

Alleen voor

padgettwaterbury.com/hoe-bouw-je-een-harmonieuze-relatie-op-10/ jongens, het is in de eerste plaats een opwinding, dan acties, en dan het vermogen om weer terug te keren naar gedachten over voetbal. Bij vrouwen is alles wat moeilijker in bed.

Het is grappig dat hoe lang het paar getrouwd was, een man, zelfs al de subtiliteiten van het seksleven kennen, zal nog steeds geen enkele momenten begrijpen.

Al dit epos rond het haar op een intieme plek

De meeste vrouwen vechten ijverig haar in bikini stabiel eenmaal per maand, met was of suiker. Anderen laten een scheermes in een millimeter van hun clitoris passeren om van vegetatie af te komen. Je kan zeggen: «Beste, waarom, ik vind het leuk als er haar is». Maar het probleem is dat ze weet hoe je ongemakkelijk en onaangenaam zult zijn als het haar in je mond zit. Trouwens, net zoals ze je haar niet in haar mond wil.

De noodzaak om voor te bereiden op zo zorgvuldig seks

Vrouwen gebruiken een toilet https://themumbainewsz.com/2022/05/22/fjernstyrt-vibrerende-undertoy-www-89com-seks-african-massage-happy-ending-peru-escorts/ om in een seconde naar de douche te gaan. Terwijl mannen gewoon uitkleden of maximaal – spoel je lid. Mannen zullen nooit begrijpen wat het betekent om alle gemoedstoestand alleen te doden met hun geur.

Waarom het zo belangrijk is om de techniek voor Cunnilingus niet te veranderen.

Wanneer een vrouw je een compliment maakt voor de techniek, betekent dit: «Blijf alsjeblieft hetzelfde doen als een minuut geleden». Iedereen weet je goed dat je weet hoe je de taal moet roteren, de snelheid verhoogt of verlagen. Alleen hier om een ​​orgasme te krijgen, moet de techniek al een tijdje ongeveer hetzelfde blijven.

. En volg de borst niet

Bedankt voor hoe je van onze borst houdt. Maar zelfs als de vrouw een sterke borstcompressie in het midden van seks aanbidt, moet u het niet spontaan doen. Wees geduldig en begin met lichte slagen. Je zult er erg dankbaar voor zijn.

Lees aanstootgevend

Er zijn veel situaties waarin het smeermiddel gewoon nodig is, en de zaak is precies niet precies in een partner en zijn verlangen. Het lichaam van vrouwen is heel vaak moeilijk om het natuurlijke smeermiddel te benadrukken, dus de gels komen naar de redding.

Merk op en maak complimenten onder het deksel

Mooi ondergoed staat gek geld, maar mannen kunnen nauwelijks een set van een ander onderscheiden. Soms moeten vrouwen simpelweg de koningin slaapkamer en 10 minuten voelen om zich in nieuw ondergoed voor een man te kleden. Slechts 10 minuten, oké?

De mogelijkheid van een vrouw die nog steeds opgewonden is na seks

Er is niets bovennatuurlijk in het willen van meer seks na een kort orgasme. We begrijpen dat je lichaam veel eenvoudiger werkt en je bent klaar om onmiddellijk na de handeling in slaap te vallen. Maar als je vindt dat je vrouw jezelf aanraakt na seks, denk dan niet dat er iets mis is met haar. Misschien is het beter om haar te helpen met een ander orgasme?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *